CHANGEmakers

Hoe kunnen we onze onderwijsontwikkelingen structureel versterken door meer gebruik te maken van de input en expertise van onze studenten?

 

Kan een bottom-up benadering een positieve versnelling geven aan de implementatie van de nieuwe onderwijs/organisatie-doelen?

 

Wat kunnen we doen om onze studenten nog beter op te leiden tot zelfredzame professionals?

Lerende

organisatie

Verander-

strategie

21st century 

skills 

Door ondernemende, kritische studenten te stimuleren tot initiatief ten opzichte van het onderwijsbeleid, ontwikkelen zij de ondernemende en zelfredzame vaardigheden om goed te kunnen anticiperen op hun toekomstige arbeidsmarkt. 

 

Tegelijkertijd ontwikkelt de school zich naar een lerende organisatie die wordt vormgegeven in co-creatie met studenten, gebruik makende van al het aanwezige talent in de gehele organisatie. Met studenten aan het roer krijgen reeds ingezette en nieuwe initiatieven in de school een flinke dosis positieve energie.

Changemakers heeft zich ook bewezen als middel om de leermotivatie van leerlingen te verhogen. 

"Learn the rules like a pro so you can break out like a professional" Pablo Picasso

Het programma van CHANGEmakers binnen de school kan op maat ontwikkeld worden. Naast CHANGEmakers lokaal op de school vormt zich er ook een landelijk CHANGEmakersteam. In samenwerking met partners als Masterskip Wylde Swan brengen we CHANGEmakers uit alle windrichtingen samen. 

Weten wat CHANGEmakers op uw school kan betekenen? 
CHANGEmaker worden?